Maarten Wauters en gezin

Over Maarten Wauters

No one ever made a difference by being like everyone else.

P. T. Barnum​

Ik ben Maarten en werk nu als holistisch coach en healer. Ik ondersteun je om je welzijn een boost te geven. Naast opleidingen op het vlak van coaching en energetische healing heb ik me ook verdiept in frequentietherapie en natuurlijke producten die een goede gezondheid ondersteunen.

Eerst heb ik 14 jaar in de ICT gewerkt. Daar kwam vooral mijn analytische / rationele kant aan bod. Als coach en healer kan ik nu ook volop mijn hoogsensitiviteit en empathie benutten.

Het jaar 2020 was een jaar met een aantal mijlpalen. Zo ben ik begin dit jaar 40 geworden. An en ik zijn 10 jaar getrouwd. Ons zoontje Thor is in september voor het eerst naar de lagere school gegaan. Tenslotte volgde de lancering van Next Level Wellness.

Interesses: gezelligheid, koken, reizen, een goed boek, fietsen en continu bijleren

waarom

It does not do well to dwell on dreams and forget to live.

Dumbledore

Voor mijn verandering van sector heb ik 14 jaar in de ICT gewerkt. Ik was goed met computers en ICT was dan ook de logische keuze. Langzaam aan raakte ik echter mijn gevoel meer en meer kwijt. Ik raakte vervreemd van mezelf en alle plezier was weg. Jaren van rugpijn, een bore-out en depressie, hyperventilatie en tenslotte ook een burn-out hebben mij duidelijk gemaakt dat het anders moest. Lang was ik op zoek naar ‘meer’ in het leven – zonder echt te weten wat en hoe.

Mijn burn-out was een groot cadeau, aangezien ik toen eindelijk voor mezelf koos. Ik zag in dat verandering noodzakelijk was. Ik ben opleidingen tot coach gaan volgen. Daarnaast heb ik me verdiept in de wet van aantrekking, energetische healing, frequentietherapie, en natuurlijke producten zoals essentiële olie en aloë vera. Zo heb ik zelf de afgelopen jaren heel wat kunnen transformeren en heb ik opnieuw plezier in het leven en in wat ik doe.

Ik vind het fantastisch om mijn inzichten met je te delen. Graag maak ik je bewust van hoe het anders kan.

Je verdient het om zelf je droomleven te creëren.

klaar voor meer

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen.