Access Consciousness Lichaamsprocessen

All of life comes to me with ease, joy and glory!

Access Consciousness mantra

access bars®

Het is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig en bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. (meer informatie)

Thuis houden we soms de grote lenteschoonmaak. Waarom zouden we in ons hoofd dan niet hetzelfde kunnen doen? Je bars laten lopen helpt je vastzittende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. Zo ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. Je bent dan weer in staat om out of the box te denken en andere mogelijkheden te zien.

voordelen van access bars®

 • stilte en ruimte in je hoofd & lichaam
 • helpt om los te laten
 • groeien op vlak van bewustzijn
 • weten dat je weet

werkwijze

Je ligt gewoon op je rug en ik raak 32 punten op je hoofd zacht aan. Hierdoor kan je overbodige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten opruimen. Vergelijk het gerust met het opkuisen van je computer waarbij je ongebruikte bestanden en programma’s verwijdert.

Door het loslaten van wat je niet meer dient, creëer je ruimte in je hoofd. Zo kan je met gemak nieuwe keuzes gaan maken.

Lijkt het je leuk? Je kan bij mij ook een Access Bars klas van 1 dag volgen om het zelf te leren.

access bars head chart

energetische facelift

De Energetische Facelift helpt om vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering te verwijderen. Dit zijn onder andere de effecten van stress en alle oordelen die je hebt over ouder worden. Het is een proces om opnieuw een jongere en frissere uitstraling te krijgen. En dit enkel door energie te laten stromen.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven. Tegelijk profiteert echter je  hele lichaam van de energie. Het is als het ware een hele bodylift! De stress in je lijf smelt weg en lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Het valt nergens mee te vergelijken.

Een Energetische Facelift zorgt voor:

 • verjongen en revitaliseren van de cellen van binnenuit
 • verminderen van de effecten van veroudering
 • een algehele lichaamslift
 • verjongen van de huid
 • genezen en vervagen van littekens
 • verlichten van tandpijn
access facelift

andere processen

Er zijn ook processen voor onder andere:

 • verminderen van klachten na een blessure
 • versterken van het immuunsysteem
 • verwerken van trauma

Elk proces heeft zijn eigen energie en toepassing. Een proces kan op het hele lichaam uitgevoerd worden of ook lokaal.

wat is access consciousness

Access Consciousness biedt je de tools en de vragen om alles te creëren wat je wilt op een andere en eenvoudige manier. Het laat je toe om dingen te veranderen in je leven die je tot nu toe niet kon veranderen. Access laat je weten dat je weet en geeft je manieren om totaal bewust te worden. Zo kan je beginnen te functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent.

Deze levensveranderende technieken, tools en processen zijn ontworpen om je in staat te stellen het leven te creëren dat je wilt. Praktisch, dynamisch en pragmatisch geeft Access stap-voor-stap processen om bewuster te worden in het dagelijkse leven en de barrières te vernietigen die je niet toelaten om te ontvangen. Zo wordt het leven een avontuur van “Wat wil ik graag kiezen? Wat wil ik creëren? Hoeveel plezier kan ik hebben in het leven?”. (vertaling van de website)

klaar voor meer

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen.